середу, 23 серпня 2017 р.

В Буському районі створено районну робочу групу на чолі з головою РДА Петром Морозом щодо проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення, - інформують на офіційному сайті Буської РДА.

    У вівторок, 22 серпня, робоча група побувала у с.Балучин, де відбулася її зустріч з орендарями земель, представниками органу місцевого самоврядування, власниками земельних наділів. Також до роботи групи долучилася начальник Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, яка тиждень тому вже перебувала у Буському районі та брала участь у нараді, яку проводило керівництво Буської РДА з орендарями земель сільськогосподарського призначення.
    Мета створення групи – робота на випередження для запобігання виникнення конфліктних ситуацій, а також для ефективного використання землі сільськогосподарського призначення.
    Основні принципи, які мають сьогодні бути в основі використання аграріями с/г земель:
• правове використання землі с/г призначення та сплата податків;
• конкурентна виплата за оренду пайовикам;
• жодних силових вирішень земельних конфліктів.

     Нагадаємо, що розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації О.М.Синютки в області створено оперативний штаб протидії рейдерських захоплень землі чи збіжжя агровиробників.
     Звертатись зі зверненнями можна за контактами:
0683593447 та електронною адресою viddil_vzaemodii@ukr.net.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ