понеділок, 28 серпня 2017 р.

Добра традиція, впродовж багатьох років склалась у селі Яблунівка: напередодні Дня Незалежності святкувати ще й день рідного села.

   Винятком не став і цей рік. Зал сільського НД переповнений. Не всім вистачило місць сидячих, але впродовж двох годин ніхто не покинув залу.
   До речі, на свято декотрі селяни прийшли заздалегідь, ще за годину до початку свята – займали зручні місця.
  Голова сільської ради Н. Романів привітала присутніх зі святом. А далі – буйство талантів місцевої творчої еліти, яка була представлена у всіх жанрах художньої самодіяльності. Вокальні колективи змінювались хореографічними, співали дуетом, квартетом, була й драматургія… Здавалось, що кожна яблунівська родина делегувала на свято свій творчий «десант». Усіх дружно підтримували щирими оплесками. Людей різних професій, віку об'єднало свято і мистецтво.
Найбільша заслуга в проведенні свята належить директору НД Оксані Піджарко. Чимало доклали зусиль керівник гуртка по вокалу Олександр Заліско та хореограф Юлія Вовк. Велика подяка майстрині-швеї Світлані Бербеці, яка оперативно і вміло пошила костюми для танцівників. До свята долучились благодійники – Богдан Вовк та Андрій Гарасимів. Цікаво керували процесом свята ведучі: Христина Грабінська та Христина Троцишин.
   Євген Кичурчак, керівник апарату Буської РДА, привітав краян зі святом і подякував дружній громаді за величне свято. 
  Начальник відділу культури та туризму Л.Ціхоцька висловила бажання бути такими єдиними та творчими у будь якому починанні.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ