четвер, 3 серпня 2017 р.


ЗВЕРНЕННЯ
до депутатів усіх рівнів, громадських активістів, священнослужителів, представників органів місцевого самоврядування, жителів Бущини!

   Районна державна адміністрація вважає своїм обов’язком ще раз звернути увагу кожного з Вас до кричущої проблеми смертності й травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод в Україні. Вже зараз кількість смертей на дорогах є більшою, аніж кількість людей, яких Україна щодень втрачає у війні з російськими окупаційними військами на сході.
    Спочатку року на дорогах Львівщини травмувалося 1746 людей,  кожна п’ята ДТП, яка сталася,  – зі смертельними наслідками для її учасників.
    Сумна статистика свідчить, що за 6 місяців 2017 року в Україні сталося понад 76,6 тис. ДТП, у яких загинуло 1377 осіб. У середньому протягом доби стається 423 аварії. За кількістю ДТП «лідирують» Миколаївська, Львівська та Тернопільська області. Найменше їх стається на Луганщині, Рівненщині та Полтавщині.
    Серед причин аварійності - перевищення швидкості (2155 аварій ), неуважність водіїв під час обгонів (1379), порушення правил переїзду перехресть (770), недотримання дистанції (586), кермування у нетверезому вигляді (528).
    Понад 43% загиблих у ДТП у 2016 році – пішоходи та велосипедисти, серед них молодь і діти. За останній 6-річний період на дорогах України загинуло 1,4 тисяч дітей віком до 18 років, а ДТП в Україні є першою за поширеністю причиною смерті молоді віком від 15 до 24 років та другою за поширеністю причиною смерті дітей віком від 5 до 14 років.
   Буська РДА закликає усіх Вас не стояти осторонь цієї жахливої проблеми сьогодення, а під час спілкування з водіями та пішоходами, під час масових заходів звертати увагу на необхідність дотримання безпеки руху на дорогах.

     Можливо, саме Ваше авторитетне слово допоможе зберегти людське життя. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ