понеділок, 14 серпня 2017 р.

Депутат Львівської обласної ради, обраний від Буського району Петро Жукровський, другий рік поспіль допомагає дітям учасників АТО Буського району зібратися в школу, закупляючи для них все необхідне приладдя. Цьогоріч Петро Жукровський звернувся до батьків учасників АТО надати інформацію про дітей, які йдуть у перший клас. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

   «Взнак великої ПОВАГИ та ВДЯЧНОСТІ нашім мужнім Воїнам АТО, які захищають нас на східних теренах нашої України в яких діти ідуть цього року в Перший клас з моєї ініціативи як депутата Львівської обласної ради обраного від Буського району допоможу зібрати школяриків в школу всім необхідним шкільним приладдям!
   P.S Батьків Учасників-АТО прошу надати інформацію про дітей, які ідуть в перший клас! (Петро +380676747270)», - йдеться у дописі Петра Жукровського.
   Нагадаємо, що торік (на фото), у Буську в громадській приймальні депутата Львівської обласної ради Петра Жукровського відбулась благодійна акція «Скоро до школи». Свої перші шкільні портфелі із шкільним приладдям отримали 5 першокласників з Буського району, батьки яких захищають цілісність нашої держави на сході.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ