понеділок, 18 вересня 2017 р.

У неділю, 17 вересня, в приміщенні Народного дому с.Заводське, відбувся другий у цьому році кущовий  огляд художньої самодіяльності сільських Народних домів. Учасники огляду – самодіяльні митці закладів культури сіл: Вербляни (директор.О.Кушинська), Переволочно (директор.Н.Боднарчук), Грабова (директор П.Лукасевич), Боложино (директор О.Підставська), Топорів (директор О.Таланчук), Заводське (директор М.Атаманчук), Соколівка (директор І.Лех).

   Побачити та почути учасників мистецького змагу прибуло чимало краян. Щирими оплесками вітали кожного, хто виходив на сцену. Та все ж, серед творчої палітри на особливу увагу удостоївся Народний фольклорний колектив «Джерело» Народного дому с.Переволочна (кер.О.Мисак) та юний вокаліст із Заводського Іван Манчура, учень 9-го класу місцевої школи. Співака з таким потужним голосом давно не чули на Бущині.
   З привітальним словом до усіх присутніх у залі звернувся перший заступник голови Буської РДА О.Ільків. Оцінювали творчі набутки закладів культури провідні методисти Буського РНД Л.Блінова та І.Каліновська, методист Н.Хом’якевич.
  З подячним словом до глядачів та учасників художної самодіяльності звернулася начальник відділу та культури Буської РДА Л.Ціхоцька.
  Наступний огляд відбудеться 24 вересня в Народному домі с.Петричі.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ