вівторок, 19 вересня 2017 р.

Народна мудрість каже – що посієш, те й пожнеш! Життєві ситуації бувають настільки складні, що розібратися в них без суду деколи не можливо. Історія в якій прийшлося розбиратися адвокату Буського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги розпочалася давно.

  Родина мала двійко дітей. То жили разом, то розводились, то потім знову сходились. А діти росли не маючи відповідного догляду та виховання. Коли виросла дочка і вийшла заміж, то поставилася до сімейних обов’язків так як батьки. Коли народила дитину, то перестала нею цікавитися, піклуватися про її фізичний і духовний розвиток, забезпечувати її матеріально, а отримані від держави кошти на утримання дитини, витрачала на свій розсуд. Через що служба у справах дітей звернулася до суду про позбавлення її батьківських прав та стягнення з неї аліментів. Усвідомлення власних помилок приходить до людей деколи вчасно. Щоб не втратити внука жінка звернулася про допомогу до Буського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги. Адвокат розібравшись в ситуації, провівши ряд переговорів із службою дітей та родичами прийшли до висновку, що малолітній дитині краще буде жити з рідною бабцею, ніж з чужими людьми. Тому була підготовлена позовна заява до суду від бабці неповнолітнього про позбавлення батьківських прав власної дочки, яка успішно виграна адвокатом. Неповнолітня дитина залишилася в сім’ї. Надіємося, що дочка з часом усвідомить свою помилку та прийме участь у вихованні сина і ця життєва ситуація не буде бумерангом повертатися в родину.
   Піклуйтеся про власних дітей! Вони наше майбутнє! Якщо у вас виникли питання юридичного характеру просимо звертатися до Буського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги що знаходиться м. Буськ вул. Петрушевича 8, тел. 2-11-12. Безоплатна правова допомога доступна кожному мешканцю нашого краю. Ми працюємо для вас.
   Іван Скочко, директор Буського місцевого центру 
надання безоплатної вторинної правової допомоги

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ