пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.


Близько 50 вчителів початкових класів Буського району, які з 1 вересня 2018 року будуть працювати у перших класах нової української школи, взяли участь у тренінгових заняттях «Впровадження Державного стандарту початкової освіти. Пріоритети Нової української школи», «Особливості організації освітнього середовища» та «Інтерактивні вправи у інтегрованому підході до навчання молодших школярів» на базі НВК «Буська ЗОШ І ст.- гімназія – інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» впродовж 17 – 19 жовтня 2017 року.

    Із усіх запропонованих тем найцікавішими та потрібними вчителям були практичні вправи. Учителі початкових класів Чеховська Г.П.(НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія – інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка») та Пацалон Г.М. (НВК «Чанизька ЗОШ І-ІІ ст.»), які пройшли навчання учителів початкових класів – тренерів у Львівському обласному інституті післядипломної початкової освіти, поділилися цікавою та практичною інформацією про те, якими методиками мають володіти вчителі майбутніх першокласників.
    Тренінгові заняття проходили яскраво та невимушено: у конференц-залі, у класах та на шкільному подвір’ї. Педагоги брали участь в інтерактивних вправах та ділилися власними творчими здобутками. Також переглянули відеофільми «Урок в початкових класах у польській школі» та «Лайфхак від старшокласників – що потрібно первачкам і як покращити шкільне життя», а також ролик про реформу НУШ. Кожне тренінгове заняття супроводжувалося навчальними презентаціями та виконанням практичних вправ. 
Галина ПАЦАЛОН

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ