вівторок, 28 листопада 2017 р.


Сьогодні, 28 листопада, відбулася акція профспілкової організації колективу працівників державного підприємства «Буське лісове господарство» біля адмінбудівлі РДА та районної ради, інформують у Буській РДА.

    Однак державне відомство інформує, що публічний виступ носив мирний характер та мав на меті привернути увагу органів влади та ЗМІ до ситуації, що склалася у лісовій галузі держави. Зокрема, керівником підприємства Миколою Яворським було наголошено, що Кабінетом Міністрів України 15.11.2017 року було схвалено «Стратегію реформування лісового господарства на період до 2022 року», якою передбачається створення «новоутвореного суб’єкта господарювання з корпоративними правами», що передбачає ліквідацію державних лісогосподарських підприємств з подальшою приватизацією лісів.

   До учасників акції, яких було близько 70 осіб, вийшов голова райдержадміністрації Петро Мороз, який з розумінням поставився до їх вимог, наголосив на необхідності виваженого підходу до реформування лісової галузі.
Учасники тримали в руках плакати з написами: «Реформі – так, знищенню галузі – ні!», «Не дамо знищити лісову галузь!».
  Як зазначають у прес-службі Буської РДА, питання «Про підтримку звернення трудового колективу ДП «Буський лісгосп» є в порядку денному XXI сесії Буської районної ради, яка відбудеться у четвер, 7 грудня.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ