середу, 20 грудня 2017 р.


Нема у дітей радіснішого та очікуванішого свята в календарі ніж свято Миколая Чудотворця, який приносить бажані подарунки і сповнює заповітні мрії. Уже напередодні дня святого Миколая до вихованців «Доброго серця» завітали з щедрими дарунками помічники Миколая – благодійники і меценати, як давні знайомі так і зовсім нові.

Серед них:
-  активістки Всеукраїнського об'єднання українок «Яворина», разом з головою організації Іриною Сех, із святковою програмою до Дня Миколая та подарунками.
- Благодійна організація «Турбота в дії» з розважальною концертною програмою та подарунками.
- представники меблевих фірм Буського району з подарунками для дітей.
- громадська спільнота с.Н.Яричів з цікавою розважальною програмою та зоовиставою.
- отець Володимир з церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці, що на Сихові м.Львова, з подарунками для дітей.
- ТзОВ «Домен - Друк» під керівництвом Галецької Наталії Василівни, доставили цілий мікроавтобус солодощів, фруктів та речей.
    А ще відбулася цікава зустріч з студентами Львівського університету, під час якої вихованці разом з студентами пекли смачну піцу.
   Щедрий святий Миколай виконав бажання дітей, які були висвітлені у листах святому Миколаю, помічниками якого стали представники «Баркому» під керівництвом Ковальчук Ірини. З подарунками до дітлахів завітали також депутат обласної ради Петро Жукровський, комісар комісар Львівської області, полковник Олександр Тіщенко, який завжди відгукується на всі потреби дітей, з подарунками та комп’ютерною технікою для дітей.
   Користуючись нагодою, вихованці дитячого будинку «Добре серце» щиро дякують всім помічникам Миколая за доброту та щедрість.
Володимир ПРИСТАЧ, директор 
дитячого будинку «Добре серце»

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ