пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

На сесії Буської міської ради депутати підтримали ініціативу УКРОПу та одноголосно ухвалили звернення до Президента України та Верховної Ради, щодо підтримки в другому читанні нового Виборчого кодексу. Про це повідомили в обласному осередку партійної організації.

   Зокрема, у зверненні зазначається: «Ми, депутати Буської міської ради, висловлюємо свою підтримку змінам у виборчому законодавстві та закликаємо парламент проголосувати за Виборчий кодекс України у другому читанні та в цілому».
   Також депутати підтримали і звернення до президента, парламенту та прем’єр-міністра України з вимогою не допустити реалізації Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період до 2022 року. На розгляд сесії ці питання виніс депутат-укропівець Назар Турчин.
  У зверненні зазначено, що внаслідок передбаченого створення єдиного лісогосподарського підприємства державні підприємства будуть доведені до банкрутства та станеться подальша приватизація лісів.
  «Колеги-депутати проголосували одноголосно. Переконувати їх у необхідності підтримки цих звернень не було потреби. У сесійній залі не було нікого, хто б сумнівався в тому, що нашій державі терміново потрібен новий Виборчий кодекс, який би передбачав проведення виборів за відкритими списками. Також депутати закликали не допустити реалізацію Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства», – наголосив депутат міськради Назар Турчин.
   Довідка. В листопаді 2017 року народні депутати від УКРОПу закликали Кабмін не допустити введення в дію ухваленої Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства на період до 2022 року. Уряд ухвалив проект Стратегії 15 листопада.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ