понеділок, 19 лютого 2018 р.

На офіційному сайті Красненської селищної ради повідомляється, що розпорядженням селищного голови №4 від 12.02.2018 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади» селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії-юрисконсульта.

          Для участі в конкурсі запрошуються кандидати, які мають вищу юридичну освіту та досвід роботи на державній службі, в органах місцевого самоврядування, управлінський досвід не менше трьох років, або стаж роботи за фахом не менше трьох років. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії селищної ради такі документи:
-   заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
-   заповнену особову картку (форма 2ДС) з відповідними додатками;
-    копію документа про освіту;
-  відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї;
-    копію паспорта громадянина України;
-   копію військового білета (для військовозобов’язаних);
-   дві фотокартки розміром 4x6см.
   Документи приймаються протягом 30 днів з дня оголошення. Конкурс проводиться у формі іспиту. Кандидати можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: 2-23-42 або за адресою: смт Красне, вул. І.Франка, 2 «а», Красненська селищна рада.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ