понеділок, 26 лютого 2018 р.

Більше півроку минуло, як мешканець Буського району написав лист голові Буської РДА Морозу П.С з проханням посприяти у відновленні втраченого дорожнього знаку на початку населеного пункту села Сторонибаби, однак і досі там не відповіли на звернення, проігнорувавши його. 

  «Я написав лист в Буську райдержадміністрацію ще 2 серпня 2017 року, - розповідає мешканець села Сторонибаби Володимир Секрет. – Однак по сьогоднішній день із державного відомства – ні відповіді, ні реакції. Телефонував до ДАІ, але там скеровують до Буської РДА. У четвер, 22 лютого, я повторно надіслав до них звернення».
  Відповідний лист редакція «Буському медіа порталу» має у власному розпорядженні. Публікуємо його дослівно:
Голові Буської районної
Державної адміністрації
п. Морозу П. С.
Копія : Голові с/Ради с. Сторонибаби
п. Винниченко І. П.
Секрет Володимира Ярославовича,
  с. Сторонибаби, вул. Зелена

ЛИСТ-ПРОХАННЯ

  Прошу відновити втрачений дорожній знак на початку населеного пункту «с.Сторонибаби» із сторони с.Чучмани та поставити знак обмеження швидкості руху автотранспорту, так як водії, не бачачи ніяких знаків, просто «влітають» у село і тільки потім починають гальмувати. А наша вулиця – Зелена, – якраз веде до школи, дитсадка, стадіону. Ми з вами мусимо запобігти  нещасним випадкам на дорозі.
                                  Із вдячністю,                 В.Я.Секрет                     22.02.2018 р.
   Нагадаємо, це не вперше у Буській райдержадміністрації ігнорують звернення мешканців району та проводять «таємні» слухання без участі незалежних журналістів.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ