четвер, 12 квітня 2018 р.

У Буському районі активно триває весняний призов на строкову військову службу.  Перший новобранець з району Назар Логін вчора, 11 квітня, відбув на збірний пункт у м.Львів, звідки його буде направлено для проходження строкової військової служби в батальйон почесної варти окремого президентського полку в м.Київ. Про це повідомили у прес-службі Буської райдержадміністрації.


    20-річний Назар з багатодітної родини с.Кізлів, де дітей виховує після смерті матері батько. Тому й проводжати сина та брата до війська прийшли усією дружною сім'єю, а ще дівчина хлопця та його друзі.
   З напутніми словами до новобранця звернулися заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сай і т.в.о. Буського військового комісара - нач.мобілізаційного відділення, капітан віталій Крук.
    Посадовці побажали Назару з честю виконати свій громадянський обов'язок перед державою та українським народом, сильним та мужнім повернутися до рідної домівки після проходження військовї служби, завжди пам'ятати, що тут його завжди чекають.
   А ще керівники подякували батькові Олегу за виховання сина та запросили усіх, хто прийшов провести хлопця, до спільного фото, яке вже стало традиційним перед кожним відправленням.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ