вівторок, 17 квітня 2018 р.

Котилися писаночки з гори на долину,
Прикотились із Донеччини в Кізлів у гостину…

   А ще із барвисто-радісними писаночками, створеними за різними технологіями, у переддень світлого  Воскресіння Христового  прибули у нашу школу оригінальні витинанки та малюнки, великодні композиції на склі, колоритний кошичок та чудо-пасочка із ниток. Всі ці вироби створені умілими рученятами учнів Зайцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Донецької області на гуртку «Паперове диво».

  Ми, учні та вчителі Кізлівської школи, безмежно вдячні за Великодні привітання та креативні подаруночки.   Від щирого серця бажаємо всім вчителям та учням Зайцівської школи, щоб у душах панували радість і спокій, нехай до їхніх осель прийде довгоочікуваний мир, хай серця пламеніють любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань.
  А символом неподільності нашої рідної матінки-землі та в знак дружби  з учнями Сходу у нашій школі було проведено символічний Міст Єднання «Україна наша мати! А ми її діти. Тож не дозволимо нікому нас всіх розділити!»

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ