пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Управління будинками Буська сьогодні підписало угоду з ДП «Базис Сервіс» на реставраційні роботи з ліквідації аварійного стану покрівлі пам’ятки архітектури палацу Бадені ХІХ століття.

   Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.
    Тендер вартістю 417 695 гривень (без ПДВ) був оголошений сьогодні і сьогодні ж підписана угода із дочірнім підприємством «Базис Сервіс». Жодна тендерна документація, зокрема і договір, відсутні на сайті публічних закупівель.
    Натомість в описі предмету закупівлі зазначено, що йдеться про реставраційні роботи з ліквідації аварійного стану покрівлі пам’ятки архітектури палацу Бадені ХІХ ст. м-н Незалежності,8  м.Буськ Львівська обл. Площа покрівлі – 368 м.кв.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 травня 2018  —  30 вересня 2018.
   Єдиний учасник і переможець торгів – ДП «Базис Сервіс» – працює на ринку майже 14 років. Засновником ДП є ПП «Базис», а бенефіціаром Іван Луківський. Торік компанія отримала тендерів на понад мільйон 266 тисяч гривень: три від Управління будинками Буська, два – від Буського виконкому і один – від Буської міської ради. 2016-го «Базис Сервіс» отримало три тендери від Буського виконкому на загальну суму на понад 400 тисяч гривень.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ