середу, 23 травня 2018 р.

Смертельна аварія сталася у середу, 23 травня, близько 7-ї години ранку. На трасі Е40 Київ – Чоп біля села Чучмани Буського району відбулося зіткнення між вантажівкою та мікроавтобусом Mercedes Sprinter.

   За попередньою інформацією відділу комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 6 осіб. Ще троє – госпіталізовані.
   «О 07:20 надійшло повідомлення в чергову частину про те, що біля села Вербляни сталася ДТП між мікроавтобусом Mercedes Sprinter та вантажівкою. Попередньо 6 осіб загинуло», – йдеться у повідомленні відділу комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.
   Як повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС Львівщини, рятувальникам довелося вирізати одного постраждалого з пошкодженого авто за допомогою спецобладнання.
   Наразі відомо, що в мікроавтобусі їхали 9 заробітчан із Чехії. Автомобіль зіштовхнувся з вантажівкою, від чого мікроавтобус злетів у кювет. Шестеро пасажирів, які сиділи на задніх сидіннях загинули, ймовірно, їх придавило сумками, які були в автомобілі. Ще троє осіб госпіталізовані у лікарню.
  На місці працюють правоохоронці. Наразі обставини та причини з’ясовують.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ