пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Чоловіка з ножовим пораненням госпіталізовано в реанімацію, його кривднику загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

  «За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження», – зазначили в прокуратурі.
    Подія трапилася цьогоріч у травні в будинку підозрюваного. Встановлено, що 39-річний мешканець Буського району у стані алкогольного сп’яніння розпочав словесний конфлікт із своїм 41-річним родичем, під час якого завдав йому ножовий удар у живіт.
   Унаслідок цього потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Чоловіка прооперували, він у стабільному стані.
  «Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Крім цього, Буським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави», – йдеться в повідомленні.
  За вчинене правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ