вівторок, 12 червня 2018 р.

У п’ятницю, 15 червня, о 15 год в приміщенні адмінбудинку Красненської селищної ради відбудеться 24-та сесія селищної ради. На порядку денному більше 25 питань.

1.  Про затвердження Положення про місцеві податки та збори на 2019 рік.
2. Про внесення змін в «Місцеві податки і збори на 2018 р.» в частині оподаткування земель залізниці /лист  від 02.05.2018 р. №  4545/9/13-01-12-83 Головного управління ДФС у Львівській області/.
3. Про відпустку голови Красненської селищної ради.
4. Про відпустку секретаря Красненської селищної ради.
5. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для будівництва під'їзної залізничної колії на території ради («Західний Буг»).
6. Про перегляд терміну дії договору оренди земельної ділянки ПАТ «Красненський комбінат хлібопродуктів» в смт. Красне по вул. Залізнична,18 на 49 років.
7. Про надання дозволу на виготовлення детального плану з метою впорядкування території та реконструкції  магазину в кафе-піцерія   на земельній ділянці  по вул. Золочівська 11/а     гр. Захаревич О. Є.
8. Про затвердження детального плану земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Золочівська (Скобилко І. Б, Скобилко І. В.).
9. Про надання  дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки по вул. Золочівська, площею 0,01 га. гр. Скобилко І.Б.
10.  Про надання  дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки по вул. Золочівська, площею 0,01 га. гр. Скобилко І.В.
11.   ----
12.  Про затвердження детального плану земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Прочко Р.С.
13.  Про надання  дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва по вул. Над Лугом гр. Прочко Р.С.
14.  Про надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації на земельну ділянку, яка була виділена родичці Лузановській Парасковії Іванівні.
15.  Про включення у перелік на виділення земельної ділянки учасникам АТО для ведення ОСГ (Смага Б.І., Діжак М.В.).
16.  Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для ОЖБ:
- Палка Б.М. вул. Федьковича, 12
- Скалоцький М.Я. вул. Пригородна, 14
- Самелюк Т.І. вул. Стуса, 42
- Пастущак А.Я. вул. П. Мирного, 17
17.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок для ОЖБ:
- Вус Ю.В. вул. Яворницького, 26
- Крулєв В.І. вул. Котляревського,75
- Сокульський Р.М. вул.Золочівська,65
18.  Про затвердження звіту про експертно-грошову оцінку та  ціну  продажу на аукціоні земельної ділянки  площею 0,1081 га для будівництва та обслуговування офісного приміщення по вул. Золочівська.
19.  Про затвердження звіту про експертно-грошову оцінку та  ціну  продажу на аукціоні земельної ділянки  площею 0,1300 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств по вул. Залізнична.
20.  Про затвердження звіту про експертно-грошову оцінку та  ціну  продажу на аукціоні земельної ділянки  площею 0,1500 га для обслуговування магазину та складських приміщень по вул. Золочівська.
21.  Про затвердження звіту про експертно-грошову оцінку та  ціну  продажу на аукціоні земельної ділянки  площею 0,1000 га для обслуговування магазину та складських приміщень по вул. Золочівська.
22.  Розгляд заяви Скобилко Ольги Михайлівни про згоду на укладення договору на пайову участь у розвиток інфраструктури селища /Кошторисна вартість 307 тис. грн/.
23.  Розгляд заяви Григорієва Бориса Анатолійовича про згоду на укладення договору на пайову участь у розвиток інфраструктури селища /кошторисна вартість 12 тис. грн/ю
24.  Про надання матеріальної допомоги на лікування мешканцям, котрі подали відповідні заяви.
25.  Про затвердження рішення № 23 виконавчого комітету від 30.05.2018.
26.  Різне.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ