вівторок, 12 червня 2018 р.


Надбужанців запрошують долучитися до Міжконфесійного Молитовного повстання (повстання через вервицю), у намірах МИРУ в УКРАЇНІ, яке відбудеться 13 червня 2018 р. о 19.00 год. (середа) біля пам’ятника Ангела –охоронця м.Буська ( міський сквер).

  «Духовна Війна Останніх Днів триває у різних сферах, у різних формах та у різний спосіб. І в першу чергу у молитовному вимірі. Але не тоді, коли ми намагаємося щось випросити у Господа для себе чи близьких людей або ж захиститися від певних бід чи негараздів. Така молитва безумовно є умісною з огляду на те, що всі ми є Дітьми Божими. Але справжнім актом Духовної Війни є молитва атакуюча. Молитва Воїнів Божих, які готові діяти в Ім’я Ісуса Христа, повною мірою застосовуючи даровані Ним своїм учням Владу, Силу і Помазання. Молитва, спрямована на гинучий світ та деградуючий соціум. Чим більшою буде наша єдність в молитві, тим більший шанс, що будемо вислухані Господом», - зазначають організатори дійства.
  А також надбужанці можуть взяти участь у ШКОЛІ ХРИСТИЯНСЬКОГО ЖИТТЯ ТА ЄВАНГЕЛІЗАЦІЇ Пресвятої Діви Марії з Назарету та Матері Церкви, що відбуватиметься 15-17 червня 2018 р. Місце проведення: Катехетичний дім Матері Божої з Ля Салет (м.Буськ. вул..Шкільна,9). Школа відбувається з благословення високопреосвященного архієпископа і митрополита Львівського УГКЦ КИР ІГОРА (Возняка). 
Програма Школи: п’ятниця: 16.30 год - реєстрація, привітання, лекції, зустріч у малих групах до 21.15 год. Субота: 9.00 год - роздуми над Словом Божим, молитви, прослави, лекції, Літургія, обід, зустріч у малих групах до 21.15 год. Неділя: 9.00 год - Літургія, лекції, обід, свідчення, молитви прослави до 16.00 год.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ