понеділок, 11 червня 2018 р.


 У неділю, 10 червня 2018 року, в рамках II обласного етнофестивалю гостинності кращі колективи Бущини виступили з мистецькою програмою «Пісні лелечого краю» на сцені Золочівського  районного Народного  дому.

   З вітальними словами до присутніх у залі звернулися голова Буської районної держадміністрації Петро Мороз та голова Буської районної ради  Богдан Глова.
  Яскраві хореографічні номери Зразкової хореографічної студії «Арніка» (керівник А.Діяк)  перепліталися із ангельським  співом Народного вокального гурту «Куди йдеш» (кер.о.Я.Лозовий), із чудовими пісенними творами Народного ансамблю пісні та музики «Зорецвіт» (кер.О.Рускан), Народної вокальної формації «Надбужанки» (кер.І.Лаврін). Гарний настрій дарували золочівській громаді вокалісти Олеся Середа, Іван Мамчура, Вікторія Підгірна, Роксолана Паньків, Яна Владика, дует Наталії Костів і Христини Березовської та юна надбужаночка, яка своєю працею, своїм талантом виборола на обласному конкурсі «Міні –Міс та Міні - Містер»  два почесних титули  «Найкраща співачка Львова 2018» і «Міні –Міс Талант 2018» Татьяна Турчиняк. Музичний номер прозвучав у виконанні Андрія Коника, а маленька гімнастка Даринка Домбровська тішила глядачів неймовірною пластикою та гнучкістю. 
  На завершення концертної програми ведучі Любов Огороднік та Павло Теодоровський запросили на сцену заступника голови Буської РДА Тетяну Сай, начальника відділу культури та туризму Буської РДА Людмилу Ціхоцьку, які  гречно дякували господарям за щирі усмішки, щедрі аплодисменти та тепло сердець.
   В цей день директор Буського районного Народного дому Ганна Грушицька презентувала барвисті колоритні вишиванки із приватного музею «Народна скарбничка».
   Про це проінформували у відділі культури та туризму Буської РДА.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ