пʼятницю, 22 червня 2018 р.


Вчора, 21 червня працівники культури Бущини, мали чудову нагоду побувати у м.Львові, відвідати Національний академічний український драматичний театр ім.М.Заньковецької. Про це повідомили у відділі культури та туризму Буської РДА.

   Як зазначили працівники культури Бущини: вистава "Украдене щастя" за п'єсою І. Франка, ця історія любовного трикутника відома багатьом.Та своїм  багатим сюжетом, глибоким емоційним навантаженням не втрачає актуальності і сьогодні.  Ні на хвилину не можливо було відірвати погляду від магічної сцени, яка зачаровувала не тільки  вишуканими  декораціями, а насамперед яскравою професійною грою артистів. Сидячи в кріслі ми із щемом у серці  переживали за розбиті долі, по - справжньому співчували   героям Миколі, Анні, Михайлу, які так ревно і переконливо  захищали своє право на крихке, але щастя... На жаль, шматочок солодкого щасливого життя в гріху закінчується трагічно...  Кожен із нас задумався над тим,  чи варто іноді повертати ті  радісні моменти уже утраченого кохання, чи принесуть вони нам повне задоволення в теперішньому житті, адже недаремно кажуть: "На чужому нещастю свого щастя не побудуєш".  
  Вдячні глядачі щиро аплодували та довго не відпускали із сцени заньківчан, яким щиро по - батьківськи вийшов на сцену подякувати режисер - постановник народний артист України Федір Стригун. 
  До речі, він турботливо спостерігав за грою своїх акторів із залу. Приємно нам було зустріти в театрі наших колег, учасників Народного аматорського театрального колективу Народного дому с.Задвір'я.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ