пʼятницю, 22 червня 2018 р.


На Золочівщині вдалося залишити в районі сервісний центр МВС, який мав переміститися до Буського району. Про це під час свого звіту про діяльність з червня 2017 року до червня 2018 року сказав голова Золочівської районної ради Олег Банах.

   За його словами, дуже гостре питання надання приміщення для територіального сервісного центру №4643, адже була загроза переміщення сервісного центру в Буський район, а це, в свою чергу, недоотримання до бюджету району немалих коштів. Наприклад, у 2017 році до місцевого бюджету з адміністративних послуг надійшло 1 млн 40 тис. грн, від сплати прибуткового податку фізичних осіб – 153 тис. грн, а також до Пенсійного фонду приблизно 7 млн 500 тис. грн. Золочівська райрада  звернулася до міської ради щодо надання пропозицій для розміщення центру. Серед запропонованих пропозицій міською радою, жодна не була підтримана керівництвом Золочівського територіального сервісного центру МВС.
  Оскільки, це питання вимагало нагального вирішення, районна рада звернулася до місцевих рад району з проханням розглянути можливість виділення приміщення для розміщення територіального сервісного центру. В жовтні 2017 року Червоненська сільська рада дала згоду на розміщення в приміщеннях першого поверху будинку сільської ради територіального сервісного центру і з районного бюджету було виділено субвенцію Червоненській сільській раді на проведення реконструкції адмінбудинку в сумі 1 млн 200,0 тис. грн, з яких було освоєно 900 тис. грн) та в 2018 році – 500 тис. грн.
   На сьогодні ремонт завершено. Отже, зберігши територіальний сервісний центр у  районі, тим самим зберегли надходження у бюджет району, розповів у своєму звіті перед депутатами районної ради голова районної ради Олег Банах.
  Нагадаємо, що у сервісних центрах МВС можна отримати та замінити посвідчення водія, зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку транспортний засіб. Також працює екзаменаційний клас для складання іспитів зі знань правил дорожнього руху. У Львівській області працює таких 8 сервісних центрів МВС (колишній МРЕВ); Львів, Дрогобич; Золочів; Самбір; Стрий; Червоноград; Новояворівськ; Старий Самбір.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ