понеділок, 18 червня 2018 р.


Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили та припинили діяльність міні-заводу із виробництва контрафактної паперової продукції під брендом відомого виробника.

  Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.177 (порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок, топографію інтегральної мікросхеми, сорт рослин, раціоналізаторську пропозицію) КК України, правоохоронці встановили, що на міні-заводі, розташованому у Буському районі на Львівщині, у промислових масштабах здійснювалось виробництво контрафактної продукції - паперових рушників, серветок, туалетного паперу, тощо із незаконним нанесенням зображення логотипів промислового зразку одного з відомих виробників Львівщини.
 Паперові вироби зловмисники виготовляли за допомогою чотирьох промислових станків з завезеної сировини. Також правоохоронці встановили та припинили діяльність «перевалочного майданчика» із магазином-складом для гуртової реалізації фальсифікату. Попереджено потрапляння на споживчий ринок «товару» вартістю більше 180 тисяч гривень.
  Продукцію якого виробника підробляли на міні-заводі, у поліції не вказують. Однак, судячи з опублікованих фото, йдеться про продукцію розташованого у Жидачівському районі ПАТ «Кохавинська паперова фабрика», найвідомішим виробом якого є туалетний папір «Кохавинка».
   Як стало відомо, розташовувався міні-завод у селищі Красне. Наразі слідчі дії продовжуються.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ