понеділок, 11 червня 2018 р.

У Німеччині (Дессау) гордість Буського району та України, надбужанський спортсмен Володимир Киц виборов одне із переможних місць у престижному легкоатлетичному старті та вже розпочав підготовку до Чемпіонату Європи у Берліні.

  Найбільше наші співвітчизники порадували в змаганнях, що проходили у Дессау (Німеччина). Туди вирушило четверо українців – Сергій Никифоров, Марина Бех, Ольга Ляхова та Володимир Киц. Всі, окрім Кица, вже встигли виконати норматив на головний старт сезону – серпневий чемпіонат Європи (нормативи на нього у більшості видів зараховуються з 1 січня 2017 року). І Володимир у Німеччині надолужив відставання від друзів по збірній – дистанцію 1500 метрів він подолав за 3.39,55 (норматив тут складає 3.40,00), що забезпечило йому друге місце з відставанням у 40 сотих від кенійця Нгетича Гілларі.
  Нагадаємо, цьогоріч у лютому в Сумах на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, у якому взяли участь вихованці Буської ДЮСШ – Володимир Киц та Орися Дем’янюк-Мочульська, у фінальному забігу на 3000 метрів Володимир Киц став переможцем з результатом 8:11.40, а надбужанська легкоатлетка Орися Дем’янюк-Мочульська виборола право на фінальний забіг – 1500м.  
  Варто відзначити, що перший тренер легкоатлета – Михайло Гаєвський, заступник директора Буської дитячо-юнацької спортивної школи, депутат Буської районної ради.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ