пʼятницю, 10 серпня 2018 р.

Третій рік поспіль у селі Задвір’я ініціативні мешканці села за сприяння місцевої, районної та обласної влади проведуть благодійний фестиваль військово-патріотичної, народної та сучасної пісні «За Двором». Усі зібрані під час нього кошти громада витрачає на вирішення нагальних проблем свого населеного пункту.

   Цьогоріч фестиваль відбудеться у суботу, 25 серпня. Початок дійства о 12.00 год. Місце незмінне - село Задвір'я.
   У програмі: українські військові та сучасні пісні та танці; МК для дітей, козацькі забави, частування від місцевих газдинь, зіркові гості – гурти Шосте чуття, Rock H, Full House project, Крайня хата, Навігатор та багато іншого.
    Фестиваль «За двором» відбудеться за підтримки Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, Генерального консульства Польщі у Львові та депутата Львівської обласної ради Петра Жукровського.
    Медіа партнери фестивалю: медіа-центр Збройні сили України, медіа-центр Національна Гвардія України, медіакомпанія Львівська газета gazeta.lviv.ua, телеканал Перший Західний, Буське радіо, Буський медіа портал, газета «Воля народу» м.Буськ.
   Нагадаємо, перший фестиваль «За двором» відбувся 22 жовтня 2016 року у селі Задвір’ї, другий – 26 серпня 2017 року. Під час останнього заходу було розгорнуто 30-метровий вишитий рушник, який пошили з 27 менших рушників за кількістю самоврядних територій Буського району.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ