четвер, 23 серпня 2018 р.

Сьогодні, 23 серпня, в переддень найважливішого свята нашої країни - Дня незалежності, у великій глядацькій залі Буського РНД відбулися урочиста академія та святковий концерт, який приніс для багатьох чимало приємних сюрпризів.

   Привітали надбужанців зі святами голова Буської РДА Петро Мороз та заступник голови Буської районної ради Роман Фурда. 
   В рамках святкового концерту керівники вручили подяки кращим місцевим головам за їх чітку громадянську позицію, вагомий вклад в розвиток соціально-економічного та культурного розвитку району, а ще передали бузецьким волонтерам Роману Гаєвському та Михайлу Костю грамоти Міністерства Оборони України за підписом міністра Степана Полторака. В свою чергу Буський військовий комісар, підполковник Ігор Томачук разом з Петром Морозом і Романом Фурдою вручив відзнаку «Учасник АТО» учаснику бойових дій в зоні проведенння ООС (АТО)  Петру Гузару.
   Приємна новина очікувала в переддень незалежності на юну мешканку Буська, яка позбавлена батьківського піклування, Лілію Синишин. Їй голова РДА Петро Мороз передав ключі від квартири, яку придбали за кошти обласного та міського бюджетів. Окрім цього, дівчину цього дня очікували численні подарунки від РДА, районної ради, Буської міської ради.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ