суботу, 13 жовтня 2018 р.

У п’ятницю, 12 жовтня, постійна комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради розподілила кошти обласного бюджету для співфінансування будівництва футбольних полів за бюджетною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», у списку якого є і смт Красне (вул.Золочівська, 5).

   Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив обласний депутат, мешканець Красного Петро Жукровський.
    «Футбольне поле розміром 45*22 м планується збудувати на території ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». Загальна вартість футбольного поля зі штучним покриттям складатиме 1 млн 499 тис.грн. З них 713 тис.грн – це кошти з державного бюджету, решта 100 тис.грн надасть обласний бюджет і 686 тис.грн – це кошти Буської міської ради. Кінцевий термін будівництва майданчика - 1 травня 2019 року», - розповів Петро Жукровський.
  Нагадаємо, що  торік, 5 жовтня 2017 року, школярі футбольної команди, директор школи Красненської ЗОШ №1, селищні депутати та представники виконкому і районної ради, - усі зібрались у приміщенні адмінбудівлі Красненської селищної ради на позачергову сесію, щоб отримати гарантійний лист від селищного голови Красного М.Чучмана щодо участі у співфінансуванні проекту «Будівництво міні-футбольного поля зі штучним покриттям у смт.Красне». Однак засідання позачергової сесії так і не відбулося, а все через відсутність кворуму, оскільки прийшла лише половина депутатів та й сам селищний голова відмовлявся підписувати лист. До депутатів поспішили школярі футбольної команди Красненської ЗОШ №1 із плакатом «Ми любимо футбол», які розповіли, що через каміння на футбольному полі отримують чисельні травми рук та ніг. Через відсутність кворуму засідання перейшло у формат обговорення. Палка дискусія продовжувалась більше години. Однак рішення не було прийнято. Селищний голова відмовлявся підписувати документ без спільного рішення депутатів. Дехто з депутатів стверджував, що це ймовірно тиск, чи може якийсь «договірняк», бо відсутність на сесії певних депутатів показало, що більшістю ними маніпулює голова. Лист так і не був підписаний, тому проект футбольного поля був відхилений. І лише після року часу, за допомоги співфінансування Буської міської ради,  футбольному майданчику в Красному – бути.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ