пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

У неділю, 14 жовтня Україна відзначатиме низку свят: свято Покрови, День захисника України, День українського козацтва та 76-у річницю створення Української Повстанської Армії.

   В цей день у селищі Красне відбудеться районне віче за участю керівництва РДА, райради, ветеранів національно-визвольної боротьби, громадськості біля братської могили постанців та могили останнього головнокомандувача УПА Василя Кука. Початок об 11.00 год.
   Під час заходу відбудеться освячення встановленого пам'ятного знака новітнім Героям України, який виготовлений підприємцем Михайлом Котулою за власні кошти, покладання квітів та відвідини Красненського краєзнавчого музею, де кожен зможе ознайомитися з експозиціями та експонатами, присвяченими УПА, УГА, генерал-хорунжому Василю Куку.
   Варто відзначити, що у цей же день, 14 жовтня, учасники АТО Буського району, ветерани ОУН-УПА та усі бажаючі мають нагоду взяти участь у Марші захисників України, який організовує Львівська ОДА та облрада у м.Львові. 
   Нагадаємо, у середу, 10 жовтня, на майдані Незалежності Буська біля пам'ятника Покрови Пресвятої Богородиці відбулося освячення 52 вишиванок, які підготували для українських захисників майстрині з усіх самоврядних територій Бущини. З нагоди Дня захисника України, у свято Покрови, вишиванки передадуть для військових у зону проведення ООС (АТО) та у Львівський військовий госпіталь для тих, які лікуються чи проходять реабілітацію.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ