середу, 17 жовтня 2018 р.

Близько сотні наших краян сьогодні увечері, 17 жовтня, вийшли на автомагістраль Київ-Чоп обабіч Буська, аби віддати шану бійцю Юліану Циганку, який три роки боровся за життя у лікарнях після запеклих боїв на Сході у 2014-2015 роках.

   Біля труни з тілом Юліана бущани разом з учасниками АТО (ООС), отцем Богданом Юрківим, головою РДА Петром Морозом, головою Буської райради Богданом Гловою, їх заступниками, обласними депутатами Степаном Раком та Петром Жукровським спільною молитвою вшанували полеглого Героя.
   Нагадаємо, завтра о 12.30 годині на полі почесних поховань №76 на Личаківському кладовищі у Львові поховають Юліана Циганка, який тривалий час лікувався після отримання поранення в зоні ООС.
   Юліан Анатолійович Циганко народився 12 вересня 1975 року у Львові. Проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. Майже з перших днів війни став на захист східних кордонів своєї Батьківщини. З травня 2014-го до листопада 2015-го брав безпосередню участь в АТО.
   17 листопада 2015 року під час несення бойового чергування під час  антитерористичної операції в Луганській області отримав вогнепально-кульове поранення. З цього часу військовослужбовець перебував на лікуванні, переніс більше сорока операцій, дві з них – у Австрії.
   Юліан Циганко майже три роки боровся за життя. Помер 16 жовтня 2018 року в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь".

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ