середу, 24 жовтня 2018 р.


На території парку, у селі Заводське, який був заснований минулоріч з нагоди 75-річчя УПА, днями зусиллями активної громади були висаджені 80 різних дерев, з них 40 – декоративних,таких як гібіскус, тюльпанове дерево, магнолія та інші. 

   Про це «Буський медіа портал» проінформував мешканець села, волонтер, учасник АТО Сергій Бондаренко.
   За сприяння місцевого керівництва школи прийшли допомагати висаджувати дерева вчителі та учні гуртку «Молоді волонтери».
  Як відзначає Сергій Бондаренко, у створенні екзотичного парку громаді допоміг директор Львівського Ботанічного саду Андрій Прокоф’єв, який надав 40 різновидів дерев, а інших 40  – за сприяння активіста села Тараса Петриці. 
   Радо й те, що голова сільської ради Олег Коваль підтримав ініціативу і пообіцяв посприяти у допомозі в освітленні парку і благоустрою, а місцевий підприємець Микола Бровко у сприянні обгородження дерев.
   Варто відзначити, що у висаджуванні дерев також допомогли працівники Буського лісгоспу, особливо подяка його керівнику Миколі Яворському та двом майстрам – Тарасу Феденишину та Віктору Сосновському, які буром висвердлили 80 ямок.
  Тепер мешканці села з нетерпінням очікуватимуть моменту, коли парк зацвіте красивими цвітом, тому просять усіх поважати працю та добрі справи громади.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ