вівторок, 23 жовтня 2018 р.


У вівторок, 23 жовтня до реконструйованого дитячого будинку «Добре серце» у Буському районі з гостинцями завітав Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Почесного гостя зустрічали запашним короваєм.

   Привітали радикала на бузецькій землі голова Буської РДА Петро Мороз, його заступниця Тетяна Сай, голова Буської районної ради Богдан Глова, керівник дитячого будинку «Добре серце» Володимир Пристач, начальник відділу освіти РДА Галина Олійник, постійні благодійники та депутати районної ради.
  Свій внесок головний радикал на реконструкцію дитячого будинку вніс у сприянні виділення понад 900 тис грн за програмою державного соцеконому.  
  Разом із дітлахами Олег Ляшко перерізав символічну стрічку реконструйованого закладу. А далі мав нагоду побувати на святковому концерті.
  Слова подяки за допомогу Олегу Ляшку лунали від керівництва закладу, дітлахів та представників районної влади. У свою чергу Олег Ляшко також подякував і підрядникам організації, які здійснювали ремонт, і місцевій владі, яка теж допомагає фінансово, і благодійникам, які щоразу долучаються до вирішення проблем вихованців. 
  У вступному слові голова Буської РДА Петро Мороз відзначив, що не залежно від політичних поглядів вдалось профінансувати реконструкцію закладу, а голова Буської районної ради Богдан Глова подякував за підтримку в допомозі не лише дитячого будинку, а інших об’єктів на території району.
  Нагадаємо, усі діти виховуються в дитбудинку із різних життєвих обставин. Олег Ляшко теж навчався у школі-інтернат. І дуже добре розуміє цю малечу. Своїм прикладом нардеп надихнув цих дітей і вселив віру в себе.

   Після відвідин дитячого будинку Олег Ляшко відвідав у селі Йосипівка місцеве фермерське господарство та поспілкувався з його колективом.
  /Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ