понеділок, 5 листопада 2018 р.


ТОВ «Пласт» виграло тендер на реконструкція басейну Буської ДЮСШ вартістю понад 11 мільйонів 806 тисяч гривень, оголошений відділом освіти Буської РДА. Це була найдорожча пропозиція. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель ProZorro. 

    Тендер був оголошений у вересні нинішнього року. Заявлена ціна – 11 915 533 гривень. На торги зголосилися три компанії – ФОП Іван Якимів, ТОВ «БК «Терон Девелопмент» і ТОВ «Пласт». 
   Найвигіднішу цінову пропозицію зробив ФОП Якимів у 10 мільйонів гривень. Однак тендерний комітет відхилив заявку через низку невідповідностей вимогам тендерної документації, зокрема немає документів щодо виконання аналогічних договорів тощо. ТОВ «БК «Терон Девелопмент» запропонувало виконати угоду за понад 11 мільйонів гривень. Однак вона була теж відхилена. Незважаючи на те, що ТОВ звернулася до АМКУ із скаргою, вона все ж не була задоволена. Відтак переможцем тендеру стало ТОВ «Пласт». 
  Переможець ТОВ «Пласт» працює на ринку вже 25 років. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Директором і кінцевим бенефіціаром є Петро Орихівський.   
  До речі, виграний тендер один з найбільших для ТОВ «Пласт».

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ