неділю, 11 листопада 2018 р.


Через те, що люди вийшли на вулицю і зупинили декілька фур, які перевозили кукурудзу, поліція може розпочати досудове слідство.

   «Вчора не байдужі люди до того що з нами витворяє влада, вийшли на вулицю і зупинили декілька фур які перевозили кукурудзу через село Андріївка, - пише у соцмережі Facebook місцевий мешканець Степан Стахив, виклавши відповідне відео. - Чому винувата влада, тому що поля і перевізники не простого бідного народу. Нам недавно зробили косметичний ремонт дороги, за ціною 3 700 000 грн 1 км. Тобто 10 000 000. П'ять сантиметрів зрізали тим же і підсипали і 6 см. поклали асфальту. Але і за те дякуємо. А тепер по файній дорозі поїхали фури з грузом 40 тон плюс машина разом 65 тон. Міст в селі колись був розрахований на 25 тон. А скільки він може витримати коли йому 70 років? А та дорогах яка не для 65 тон? Вона і тих законних 24 тони не витримає. Тому не байдужі люди об'єднуйтеся і виходьте на дорогу!».
   У коментарі журналістам «Буського медіа порталу» у поліції підтвердили інформацію про даний інцидент мешканців із власниками фур. На місці працювали працівники поліції. На даний момент вирішується питання про відкриття досудового слідства щодо блокування фур мешканцями села.
   Нагадаємо, цьогоріч на на відрізку дороги місцевого значення С-140206 Красне-Чемеринці було прокладено асфальтне покриття через село Андріївка (Мармузовичі).

1 коментар:

  1. Маленьке уточнення.
    Асфальтне покриття поклали на частині дороги через село, а на іншу частину як завжди не хватило грошей у влади.
    А от коло люди чинять спротив то влада проводить слідство, старається залякати людей.
    Цілком підримую рішення людей, активніше розповсюджуйте інформацію про подібні заходи, буде більше підтримки та учасників.👍👍👍🇺🇦

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ