вівторок, 27 листопада 2018 р.


Цими вихідними в приміщенні Українського дому, що на Хрещатику, відбувся II-й Всеукраїнський фестиваль «Країна мрії – Україна», у якому взяли участь сотні талановитих колективів з усієї країни: спортивні, бальні школи та студії змагались для здобуття призових місць. Серед них  танцювальна студія «Плеяда» (керівник Маріанна Козак) з Буського району.

    «Це було важке змагання, в якому моя Танцювальна студія «Плеяда» отримала найвищий ступінь конкурсу-«Гран-прі» між 120 конкурсними номерами. Суддями конкурсу, були відомі артисти – Амадор Лопес, Олег Серафин, Олександр Злотник.
   Дякую своїм учням, які завжди наполегливо працюють та довіряють мені. Кожне їх змагання несе за собою багато тренувань та результат вашої праці, ви бачите. Не жалійте себе і тренуйтесь більше. Подяка батькам, які довіряють мені, розвивають своїх дітей, вкладають та підтримують їх у всьому. Далі більше...»
, - написала на своїй сторінці у Facebook Маріанна Козак.
   Нагадаємо, з 22 вересня по 30 вересня цього року, танцювальна студія «ПЛЕЯДА» під керівництвом Козак Мар’яни Богданівної приймали участь у міжнародному фестивалі «Folk Dance Festival”, який відбувся у Греції, в прекрасному місті Ханіоті (Халкідікі), де приставляли українську творчість талановита молодь нашої країни.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ