середу, 7 листопада 2018 р.


7 листопада  гостем у  молодших школярів Буської ЗОШ №2 та Буської гімназії ім.Є.Петрушевича був відомий львівський письменник, улюбленець дітлахів, казкар, заслужений тренер України, майстер спорту – Олександр Зімба. Олександр Іванович відвідав Бущину вдруге. 

   Отож діти вже були ознайомлені з його творчістю, оскільки  його книгами укомплектовані більшість бібліотек району. У творчому доробку письменника 25 віршованих історій про чудернацькі пригоди песика Бровка та котика  Мурчика.  А сьогодні він також презентував дітям і серію коміксів, де головними героями є ці улюбленці  малечі. Книги Олександра Зімби приваблюють дітей яскравим поліграфічним оформленням, вишуканою літературною мовою. Герої  казок успішно долають життєві перешкоди і своїми вчинками доводять, що тільки справжня дружба перемагає усілякі негаразди. 

  Приємний сюрприз для Олександра Івановича приготували маленькі гімназисти. Класний керівник  1-го догімназійного Галина Чеховська разом із своїми вихованцями доклалася до створення цікавого незвичайного плаката, де діти за допомогою олівця та пензля відобразили своє бачення творів автора. А диплом «Найдобріший казкар та спортсмен року», виданий дитячою кваліфікаційною комісією гімназії, підтверджує, що пан Олександр вивчив на відмінно наступні предмети: створення казок, легка атлетика, допомога вчителям НУШ від «Майстерні казок».
   Присутні з великою охотою придбали книжки автора та отримали від нього автографи. Олександр Іванович дотримується  мудрого креда: «Не тільки словом, але й ділом!». Втілюючи у життя цей принцип, він  для кожної бібліотеки подарував комплекти своїх творів. Працівники районної бібліотеки для дітей щиро дякують керівникам та вчителям шкіл за допомогу в організації та проведенні зустрічі,  а  Олександру Івановичу зичать  нових творчих успіхів. 
Галина Гораль, заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ