четвер, 27 грудня 2018 р.


Майже 300 ящиків пиріжків з моменту початку проведення АТО спекла для наших захисників мешканка села Побужани, художній керівник місцевого Народного дому, депутат Буської районної ради Марія Гаєвська.

   Днями для наших українських захисників на передовій пані Марія знову випекла 7 ящиків смачних рум'яних пиріжків з маком та вишнею, а долучились до доброї справи і односельчани – Надія Дацків, Любов Дацків та Ольга Петришин (випекла три ящики булочок з вишнею).
   У місцевій школі діти намалювали святкові листівки, які разом з випічкою були передані на схід до бійців через надбужанського волонтера Михайла Цюрка.
   «Чесно? Я навіть не рахую скільки часу і грошей витрачаю для доброї справи, - каже мешканка села Побужани Марія Гаєвська. - Роблю це із великою радістю і гордістю за наших мужніх хлопців на передовій».
   До речі, на свято Миколая у селі разом із небайдужими мешканцями пані Марія закупила 70 подарунків для дітей, а прикрашав свято святковий торт, який випекла місцева односельчанка Роксолана Семенів. Під час святкового заходу дітки мали нагоду скуштувати різні солодощі, фрукти та печиво.
   У селі про пані Марію Гаєвську відгукуються як про активну й ініціативну жінку, яка своїм прикладом показує, як важливо допомагати та підтримувати тих, хто цього потребує.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ