середу, 19 грудня 2018 р.


Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва, радості і веселощів. Серед таких і чудове зимове свято, свято здійснення дитячих мрій і бажань – день Святого Миколая.

   Так, 19 грудня до слухняних та чемних діточок дитячого будинку «Добре серце», що у селі Новий Милятин, завітав один із помічників Святого Миколая – благодійник, голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук. Він щороку приїздить у дитячий будинок з пакунками солодощів, а цьогоріч – з повними відрами.
   «Цього року особливо приємно бути у дитячому будинку, адже спільними зусиллями при сприянні нашого лідера Радикальної партії Олега Ляшка, вдалось відремонтувати будівлю. І приємніше, і затишніше, і тепліше!», - відзначив Микола Іщук.
   Нагадаємо,  у 2016 році до Резиденції Св.Миколая в Буську завітали заступник голови Бродівської районної ради Віра Підгрушна разом з представниками Фонду Миколи Іщука, які передали Святому Миколаю чимало подарунків для дітей, які потребували особливої уваги.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ