середу, 19 грудня 2018 р.


Сьогодні, 19 грудня, в день Святого Миколая делегація посадовців Буського району, вже традиційно, завітала до діток Новомилятинського дитячого будинку «Добре серце». Голова районної ради Богдан Глова, заступник голови Буської РДА Тетяна Сай, заступник голови райради Роман Фурда та керівник служби у справах дітей Буської РДА Наталія Бучко прийшли привітати вихованців закладу та вручити солодкі подарунки.

  Діти радо зустрічали довгожданого Миколая і його помічників колоритним концертом-виставою. Дошкільнята щиро розповідали про свої добрі вчинки, гарну поведінку, читали вірші, співали пісеньки про Миколая. Це чарівне дійство не вдалося зіпсувати хитрим та підступним Чортикам, які завітали на дитяче свято з різками. Святий Миколай заохотив дітей до подальшого доброго життя, бажанням допомагати та творити добро, які до нас приходять.
   Як розповів директор дитячого будинку Володимир Пристач, ще напередодні дня Святого Миколая до вихованців «Доброго серця» завітали з щедрими дарунками  благодійники і меценати, як давні знайомі так і зовсім нові, але зустріч місцевих посадовців тут цінують найбільше.
    Вітаючи зі світлим святом, голова Буської районної ради Богдан Глова даруючи солодкі подарунки від себе та за сприяння постійного благодійника Богдана Козака побажав дітям міцного здоров’я, бути слухняними та старанно вчитися, аби новорічні та різдвяні свята минули для них у хорошій атмосфері.
   До чисельних слів вітань приєдналась заступник голови Буської РДА Тетяна Сай, яка відзначила, що свято відбувалося у радісній атмосфері рухливих ігор, танців та конкурсів, в яких малеча показала свою спритність, вправність, уважність та ерудованість. Від райдержадміністрації та волонтерів були передані настільні ігри.
  Вихованці дитячого будинку «Добре серце» щиро дякували всім помічникам Миколая за доброту та щедрість.
    Зазначимо, що окрім подарунків діткам дитячого будинку «Добре серце», за сприяння Президента ТзОВ «Львівхолод» Богдана Козака та голови Буської районної ради Богдана Глови, також були передані подарунки для наших бійців на передовій, які нещодавно їм повезли надбужанські волонтери, а також були передані подарунки – для проведення акції «Хатинка для Миколая» у Буську.
Текст і фото Роман МАТВІЮК
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ