четвер, 27 грудня 2018 р.


Сьогодні на відкриття новозбудованого підприємства завітали обласні та районні посадовці. Офіційна церемонія відбулась без перерізання стрічки.

   Серед гостей заходу були начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, начальник відділу управління інвестиційної політики Львівської ОДА Любомир Титаренко, перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, заступник голови Буської районної ради Роман Фурда та журналісти.
   У вступному слові начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, відзначив, що відкриттям цього підприємства у Буську ставиться офіційна фінальна крапка у 2018 році і фінальна крапка роботи за останні три роки управління інвестиційної політики на Львівщині.
   «За нашим сприянням в області відкрито понад 240 підприємств. А це більше 25 тисяч робочих місць.  – каже посадовець Роман Матис. - Хочу наголосити, що кожне створюючи нове підприємство на Львівщині, ми супроводжуємо по всіх інстанціях та органах місцевої влади, допомагаємо з документами без жодної корупційної складової».
   Керівник ТзоВ “Ківшсервіс” Ольга Хаммель розповіла, що свою діяльність підприємство розпочало з малого орендованого приміщення, де відбувалось виробництво обладнання для спецтехніки – ківші, вила, відвали, розпушувачі. Паралельно виготовляли техніку для дров під брендом GreenTech. З часом заробили гроші на земельну ділянку у Буську, 2015-го збували цех. Тепер його розширили, облаштували, виробили всі дозвільні документи. Зараз тут мають роботу 8 працівників, отримують 10 тисяч гривень зарплати.
   «Я тішуся, що за короткий час ми змогли створити нові робочі місця та розширити спектр послуг. Дякую Львівській ОДА за сприяння, допомогу і співпрацю», - зазначила Ольга Хаммель.
  Далі делегація гостей здійснила огляд підприємством та поспілкувалися з його працівниками.
   Варто відзначити, що підприємство "КІВШСЕРВІС" є першим в Україні виробником якісного навісного обладнання для землерийної спецтехніки. Воно виготовляє всі види навісного обладнання і проводить ремонт спецтехніки від будь-якого виробника.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ