пʼятницю, 4 січня 2019 р.

Мешканцю селища Ожидів, якого у листопаді 2018 року працівниками поліції силоміць було затримано біля дошкільного закладу за кермом у стані алкогольного сп’яніння, Буський районний суд присудив штраф у розмірі 1700 гривень. Про це йдеться в ухвалі суду від 26 грудня 2018 року, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

  За інформацією, водій вийшовши з автомобіля спочатку намагався втекти від поліцейських, поводив себе неадекватно та нецензурно висловлювався в бік працівників поліції. На попередження поліцейських не реагував і чинив активний фізичний опір, провокував бійку протягом тривалого часу, пручався, хаотично розмахував ногами та руками, вириваючись, намагався вдарити працівників поліції, шарпав працівників поліції за формений одяг, внаслідок чого двом поліцейських було відірвано шеврон з логотипом «Поліція» та порвана кишеня у куртці. 
   У суді обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому. Суд взяв це до уваги, а також враховуючи, що особа за місцем свого проживання характеризується позитивно, на обліках у психіатра та нарколога не перебуває, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, було ухвалено вирок визнати його винним та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень в дохід держави.  
    Автомобіль, який був на час слідства арештований, повернули власнику. 
   Нагадаємо, за останні два роки у Буському районі почастішали випадки затримання водіїв транспортних засобів у стані алкогольного й наркотичного сп'яніння.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ