пʼятницю, 22 лютого 2019 р.


Сьогодні в цьому закладі на повному державному забезпечені перебуває 36 дітей – сироти, напівсироти, з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також діти, батьки яких позбавлені батьківських прав. За словами директора закладу Володимира Пристача, за останні роки дитячий будинок отримав нове життя: покращено стан приміщення, капітально відремонтовані душові, створені затишні зони відпочинку, відремонтовані спальні кімнати, збудовано спортивний майданчик.

   Привітати педагогів та вихованців з 20 річчим ювілеєю закладу завітали поважні гості: голова Буської районної ради Богдан Глова, заступник голови РДА Тетяна Сай, начальник відділу освіти Галина Олійник, голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук, вихованці та благодійники.
   Голова Буської районної ради Богдан Глова разом із заступником голови райдержадміністрації Тетяною Сай передали закладу сучасний плазмовий великий телевізор, який був придбаний за рахунок районного бюджету.
   У вітальному слові Богдан Глова окреслив проекти, які були профінансовані за останні роки з бюджетів різних рівнів, зокрема з районного обласного та державного бюджетів щодо покращення умов перебування дітей в будинку «Добре серце».
  Привітав вчителів і працівників закладу голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук, який відзначив, що протягом 20-років понад 350 дітей отримали путівку в доросле життя, гідне виховання і якісну освіту, стали свідомими громадянами України.
      Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який у жовтні 2018 року приїжджав до будинку, привітав зі святом всіх педагогів, працівників та вихованців "Доброго серця" у спеціальному відеозверненні (див.відео). 
   Нагадаємо, що за сприянням фракції Радикальної партії у Верховній Раді та лідера Олега Ляшка протягом 2017-2018 років на модернізацію та реконструкцію корпусу дитячого будинку "Добре серце" в рамках програми енергоефективності для ОТГ виділили 1,5 млн грн державних коштів. За ці гроші відремонтували дах, утеплили та пофарбували фасад будівлі, утеплили приміщення та закупили нові меблі.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ