пʼятницю, 22 лютого 2019 р.


 За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 41-річного жителя Буського району, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ст.126-1 КК України (домашнє насильство).

   Так, впродовж місяця кривдник систематично, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчиняв акти фізичного та психологічного насильства відносно своєї дружини, а саме словесно ображав її та погрожував фізичною розправою, а також застосовував фізичну силу – завдавав жінці побоїв. За такі дії його тричі було притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.
  В ході досудового розслідування потерпіла примирилася з чоловіком та зініціювала укладення відповідної угоди про примирення, за якою сторони дійшли згоди про призначення кривднику покарання у виді обмеження волі на строк 1 рік зі звільненням від відбування покарання з випробуванням.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні разом з угодою про примирення скеровано до Буського районного суду Львівської області для розгляду по суті.
   Довідково: зміни до кримінального та кримінального процесуального законодавства щодо домашнього насильства набрали чинності 11 січня 2019 року.
Роман Левицький, заступник керівника 
Радехівської місцевої прокуратури
молодший радник юстиції

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ