середу, 27 лютого 2019 р.


 Відповідно до плану роботи відділу освіти Буської РДА, Положення про обласний конкурс з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно!» та з метою виявлення здібних дітей і підлітків, які займаються різними видами декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння їх подальшому творчому розвитку, пропаганди кращих зразків народного українського мистецтва, залучення дітей до збереження, відродження творів народних майстрів, відзначення кращих мистецьких досягнень позашкільних навчальних закладів, талановитих, високопрофесійних педагогів ЗЗСО 27 лютого 2019 року відбувся районний етап обласного конкурсу «Таланти твої, Україно!».



   З вітальним словом під час відкриття конкурсу до дітей звернулася заступник голови Буської РДА Сай Т.П. та начальник відділу освіти Буської РДА Олійник Г.М.
  Учні ЗЗСО району показали свою майстерність у номінаціях: «народна вишивка», «гердан, вироби з бісеру», «український народний одяг», «писанкарство», «художня обробка дерева», «плетіння з природних матеріалів», «кераміка», «ткацтво».
   Всім учасникам конкурсу вручено дипломи відділу освіти Буської РДА та Буського БДЮТ.
   За підсумками конкурсу переможці номінацій візьмуть участь в обласному етапі конкурсу, який відбудеться в березні 2019 р. у м. Львові.
Богдана Сорочинська, методист
районного інформаційно-методичного
центру відділу освіти Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ