четвер, 28 лютого 2019 р.


У низці проплачених львівських ЗМІ сьогодні поширилась інформація, що згідно з витягу Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти посадовців Буської міської ради за службове підроблення (ст. 366 ККУ). Йдеться мовляв про те, що міський голова  Ростислав Сліпець та його заступник підписували посвідчення неіснуючої громадської організації з охорони громадського порядку, які надавали можливість отримати травматичну зброю. Всього йдеться нібито про 35 незаконно виписаних посвідчень для місцевих депутатів та підприємців. 

 Ми звернулись за коментарем до міського голови Буська Ростислава СЛІПЦЯ:
- Мені дивно, що перед виборами починаються брудні методи вкидання інформації по дискредитації членів ВО "Батьківщина". Певні політичні сили намагаються писати, що я є керівником районного штабу ВО "Батьківщина". Але це не правда, я лише член організації. 
  Щодо викладених звинувачень, то скажу, що вони безпідставні. Бо, по-перше, рішення №48 про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку прийнято виконавчим комітетом Буської міської ради 13 квітня 2011 року і по сьогодні є діючим. 
  По-друге: затверджено Статут ще тодішнім керівником міліції Петром Морозом і видано свідоцтво про реєстрацію громадського об'єднання громадян. Все зроблено в рамках Закону. Тому це існуюча громадська організація. 
  А по-третє: на даний момент видано посвідчення 99 особах. Кожні три роки вони поновлюються. У списку виданих осіб немає жодного прізвище депутата.


0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ