середу, 19 червня 2019 р.

Після публікації звернення мешканців Буська щодо неприємного запаху з сторони Буського консервного заводу, ситуація вирішилась.

  Нагадаємо, що в редакцію Буського медіа порталу звернулися мешканці близько десяти вулиць Буська, які підписалися під колективним зверненням до місцевої влади. Просили вплинути на ситуацію із нестерпним смородом, що нісся з місцевого консервного заводу. 
  «На всі відходи, які знаходяться на території заводу є відповідні документи і укладені договори з підприємствами, які їх утілізовують. А також взято проби атмосферного повітря, перевищень ГДК досліджених речовин не виявлено, відповідно до вимог Державних санітарних правил охорони атмосферного повітря численних місць і зроблені лабораторні дослідження викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Немає жодних порушень з нашого боку і в наявності усі документи.
    У зв’язку із тим, що два дні не проводились роботи по впорядкуванні сміття на сміттєзвалищі, як нам повідомили у Буському міському комунальному підприємстві, із-за відсутності трактора, тому: не приймали в нас тверді побутові відходи, що і спричинило можливо такий запах. З нашого боку вжиті заходи щодо вчасності дезінфекції та вивозу твердих побутових відходів», - повідомила у листі-відповіді директор Буського консервного заводу Марія Діжак.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ