понеділок, 10 червня 2019 р.


У суботу ввечері, 8 червня, на автодорозі Львів – Тернопіль у місті Золочів, на вулиці Об’їзній сталося зіткнення вантажівки “ГАЗ” під керуванням 36-річного жителя Буського району з мікроавтобусом “Мерседес Бенц”, яким керував 54-річний житель Тернополя. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

   Як встановили правоохоронці, діжка, яку перевозив водій “ГАЗу”, випала під час руху, пошкодивши автомобілі “Шевроле Каптіва” та “Хонда СРВ”.
   Після цього вантажівка зіткнулася з автомобілем “Опель Комбо” під керуванням 42-річного жителя Хмельницької області.
  Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водії “Мерседеса” та “Опеля”, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, мешканці Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської областей та міста Тернопіль.
Також травм зазнали 47-річний мешканець Хмельниччини, пасажир “Опеля” та пасажир “ГАЗу”, 48-річний житель Буського району.
  За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, за що передбачене обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ