пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Сьогодні громадський активіст, політик Микола Іщук зустрівся з активом Радикальної партії Олега Ляшка у Буському районі.

   На зустрічі політик поспілкувався з людьми відверто про наболілі питання, які сьогодні турбують кожного у селі та місті. Було піднято питання екології в селі – несанкціоновані обробки полів, які потрібно терміново врегулювати. Людей також хвилює питання медицини – не зрозуміле кінцеве бачення реформи.
  Як зазначив Микола Іщук, також на сьогодні підтримка обдарованої молоді на першому місці. Потрібний новий розвиток спорту, розвиток профтехучилищ, престиж технічної освіти, забезпечення роботою і житлом молодих людей саме в Україні.  
   Молодий політик запросив кожного до спільної співпраці і активності на благо розвитку громад.
  Нагадаємо, 12 червня на з’їзді Радикальної партії Олега Ляшка було затверджено кандидатуру Миколи Іщука на вибори у 119 мажоритарному округу, що включає Буський, Бродівський, Радехівський та частину Кам’янка-Бузького районів. 
   Молодий політик, громадський активіст Микола Іщук, заявив, що йде на вибори не для боротьби за тепле місце при владі, а за довіру людей, за те, щоб українці заможно жили в своїй державі, а не шукали щастя за її кордонами.
   Варто зазначити, що Микола Іщук став генеральним спонсором благодійного аукціону RENEWAL для реконструкції одного з хірургічних відділень Львівської обласної клінічної лікарні. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ