четвер, 11 липня 2019 р.


У п'ятницю, 12 липня, відбудеться урочисте відкриття басейну Буської ДЮСШ, який було капітально відремонтовано за кошти ДФРР, обласного та місцевого бюджетів. Початок о 13.00 год.

  Участь у відкритті оновленої спортивної споруди візьме міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, керівництво області та району, народний депутат України Михайло Бондар.
   Зазначимо, що під час капітального ремонту споруди було повністю замінено аварійне перекриття басейну, яке складали залізобетонні плити,  проведено демонтаж частин аварійної кладки конструкцій стін, підсилено фундамент, замінено віконні блоки на металопластикові, здійснено утеплення зовнішніх конструкцій стін басейну, влаштовано якісне покриття з керамічної облицювальної плитки у ванні басейну та навколо неї, влаштовано нову енергозберігаючу систему опалення.

  Роботи з капітального ремонту споруди проводила підрядна організація ТзОВ «Пласт», кошторисна вартість об’єкту 12 147,284 тис.грн.
   Нагадаємо, реконструкція басейну у Буську розпочалася зі скандалу: роботи почали ще задовго до проведення тендеру. А згодом виявилося, що у конкурсі взяли участь дві фірми, співвласником яких є одна особа – депутат Кам’янка-Бузької міськради Петро Орихівський. Зрештою, переможцем таки визнали одну з цих компаній – ТзОВ “Пласт”.
 Районні чиновники обіцяли, що до інавгурації новообраного президента відбудеться відкриття. Але роботи на об'єкти продовжились.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ