пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.


У п'ятницю, 11 жовтня, Олеська ЗОШ I-lll ст. радо вітала гостей -учнів 5-8 кл. та педагогів своєї філії, -Кутівської ЗОШ I- ll ст., -класного керівника 5 класу Савку Ірину Ігорівну та класного керівника 8 класу Гук Любов Ігорівну. Напередодні подвійного свята – Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України було проведено козацькі забави, в яких радо взяли участь учні обох шкіл.

  Учнів 5 класів з двох шкіл було прийнято у Братство «Мудрість поколінь». Діти радо розповідали вірші, співали пісні, брали участь у спортивних змаганнях, демонстрували свої малюнки. Як результат, всіх школярів-учасників нагородили медалями. На завершення такого прекрасного свята педагоги та учні куштували козацьку страву-куліш та спілкувалися, ділилися враженнями та обмінювалися думками, відчуваючи святковий настрій. Кокор Галина Петрівна, вчитель історії, провела екскурсію в шкільному музеї для гостей з Кутів, ознайомившись з цікавими експонатами.
   Гості - учасники свята щиро вдячні за таку єдність, гостинність, організованість, доброзичливість, а також можливість відчути себе частинкою шкільної родини! 
   Виражаємо подяку директору школи Кольбі Світлані Ярославівні, заступникам директора (Кішай Н. Й., Завалій Т. Є., педагогу-організатору Пасельській М. М. ), кл. кер. 5 кл Марко Б. М., вчителя фізкультури Александрович О. Ю. та всьому педагогічному колективу! До нових зустрічей і тільки позитивних вражень!

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ