неділю, 31 травня 2015 р.

В Україні пройде перший благодійний велопробіг за участю молоді з вадами зору «Бачу! Можу! Допоможу!», який організовує з 13 червня по 15 липня Львівська міська молодіжна організація «Інститут українських студій» та громадська організація «Академія прав людини імені Святого Івана Боско». 

   Організатори мають на меті привернути увагу громадськості до проблем людей з вадами зору та показати можливі шляхи їх вирішення, залучаючи до цього незрячу молодь як активних громадян нашої країни, а також зібрати пожертви на купівлю необхідного обладнання і на загальне переоблаштування бібліотеки-філії №18 у м.Львові в «Сенсотеку» - громадський простір, спроектований для спільного відпочинку і дозвілля зрячої і незрячої молоді.
   У Буському районі учасники пробігу перебуватимуть 14 червня. Для них буде організовано екскурсії, зустрічі з громадою та керівниками органів влади району, ЗМІ. В районі для учасників благодійної акції буде забезпечено супровід ДАІ та медичну допомогу відповідно до маршруту пересування.
   Благодійний велопробіг вже підтримали Посольство США в Україні, Львівська міська рада, Координаційна група ООН з питань молоді ( м.Нью-Йорк).

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ